Triax Schotel TD 64cm 5 5
De TDS schotelantennes van Triax voldoen aan alle belangrijke specificaties voor een goede signaalontvangst en vanwege het doordachte design behelst de montage slechts 2 minuten. De achterzijde van de schotelantenne is voorzien van een uitgebreide schaal waarop de elevatiehoek zeer duidelijk kan worden afgelezen, de reeds voorgemonteerde feedarm wordt uitgeklapt nadat de schotelantenne gemonteerd is en is ook weer eenvoudig inklapbaar. De kunststof LNB houder plaatst u eenvoudig in de feedarm en klikt zichzelf automatisch vast.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 29,95 *
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

24 uur

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Jan Hommel -

Netjes binnen 3 dagen is onze schotel door UPS bezorgd. Goede tekening erbij (tekst niet in het Nederlands.) Eenvoudig in elkaar te zetten. Gaan hem op vakantie gebruiken. Is een betere schotel voor dit doel, dan de door Canal Digitaal bij het vakantiepakket geleverde schotel.

Van der Maat -

Netjes thuis bezorgt en makkelijk te installeren met de duo lnb van CanalDigitaal.

Één minpuntje; bij de 64 cm zit maar één set bevestiging bij. Hij hangt bij mij volop in de wind. Maar tot nu toe nog geen probleem.

Olaf Spoolder -

Een prima schotel antenne voor een zeer nette prijs. In de winkel werd ik netjes en vakkundig geholpen.

Rob Maas -

Prima schotel, eenvoudige montage, uitstekende ontvangst van het canal digitaal aanbod hier in Tsjechië.

Dekker J.C. -

De kunstof nokjes voor het vergrendelen van de feedarm breken snel af, dat kan beter.
Voor de rest een zeer voordelig produkt.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews